De Regresdienst is een handelsnaam van

Heelmeesters Letselschade Advocaten B.V.

Heelmeesters is een boetiekkantoor voor letselschadezaken. Het kantoor is gevestigd op de Brainport Human Campus te Helmond en opgericht in november 2021 door Anne Verstappen en Stijn Kerkhof. Zij zijn beiden aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Ze hebben ruime ervaring in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

(In)directe slachtoffers

Naast directe slachtoffers van een ongeval staan zij ook indirecte slachtoffers bij; zoals werkgevers, zorgverzekeraars en gemeenten. Ook die organisaties kunnen schade lijden door een ongeval of misdrijf. De Regresdienst is er speciaal voor hen. Anne en Stijn weten van de hoed en de rand als het gaat om het innen van regresvorderingen. Zij werken nauw samen met specialisten van andere disciplines; zoals medisch adviseurs en re-integratiedeskundigen. Hierdoor kunnen zij hun cliënten optimaal bedienen.

Grip op uw regreszaken

De dienstverlening wordt gekenmerkt door een proactieve werkwijze, een goede informatievoorziening en een perfecte dossieropbouw voor het geval er geprocedeerd moet worden. U krijgt hierdoor grip op uw regreszaken. De Regresdienst ondersteunt organisaties bij het buitengerechtelijk en het gerechtelijk traject.

advocaat / partner

Anne Verstappen

Sinds september 2014 is Anne werkzaam in de advocatuur. Anne’s kracht ligt in haar betrokkenheid, vasthoudendheid en het creatief zijn in bedenken van oplossingen. Slim procederen en debatteren op het scherpst van de snede zijn vaardigheden die zij door de jaren tot in de puntjes heeft ontwikkeld.

Wat is een LSA-advocaat?

De titel van LSA Letselschade Advocaat een beschermde titel is, die niet door alle advocaten mag worden gevoerd. Alleen de circa 350 advocaten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de Vereniging LSA, mogen zich LSA Letselschade Advocaat noemen.

In cijfers nog wat relevante feitjes:

0
LSA – advocaten in Nederland
0
LSA kwaliteitseisen
0
minimale uren per jaar in letselschadezaken

advocaat / partner

Stijn Kerkhof

In februari 2015 is Stijn tot advocaat beëdigd. Kenmerkend aan zijn aanpak is dat Stijn zich vastbijt in een zaak totdat hij een goede uitkomst heeft bereikt. Daarbij adviseert hij realistisch en procedeert hij scherp. Hij creëert rust en duidelijkheid.

Leg uw kwestie aan ons voor

Neem contact op met de Regresdienst

Heelmeesters Letselschade Advocaten kantoor Brainport Human Campus

Contact:

Heelmeesters Letselschade Advocaten B.V.

Adres:
Vlamovenweg 2
5708 JV Helmond

Telefoon:
0492- 745 537

E-mail:
info@regresdienst.nl